Etiketter

, , ,

Jag har precis stängt köksdörren till trädgården efter en vi-ses-snart-igen-fest med bygrannarna. Vi är flera som åker hem imorgon, så vi skrapade ihop diverse godsaker i våra respektive kylskåp och ordnade knytis hemma hos oss.

Poolparty, var det sagt, men vi hade så mycket att prata om att det inte blev så mycket bada av. E badade och en och annan fot doppades i det 28-gradiga vattnet.

Inte förrän ikväll flyttade jag upp möbler och köksattiraljer till badhuset och insåg då hur alldeles förträffligt trevligt det är att sitta där när mörkret sänker sig och det upplysta vattnet spelar mot murväggen.

Jag hade svårt att slita mig när disken var diskad och allt som återstod var att släcka och låsa, så jag kastade av mig kläderna och dök ner i det mjuka, ljumma vattnet.

Månen tittade på och det var alldeles tyst på gatan – en och annan bil for förbi men annars var det bara ljudet av mina simtag som hördes.