Etiketter

, ,

Det blev sent igår. Kunde liksom inte slita mig från kvällen. Den sista här på några dagar. Efter en varm eftermiddag svepte kyligare vindar över oss när vi lyssnade på utomhuskonsert i Abeilhan. L, från Domaine de Pouzac bjöd på vin i sin trädgård och sedan for vi vidare för att lyssna på hans dotter, som hade avslutning med musikskolan.

En lite småkylig kväll

En lite småkylig kväll

Förra året spelade hon och lillebror i trädgården:

Domaine de Pouzac

Domaine de Pouzac

Nu spelade hon i en hel orkester och det gick inte att ta miste på fadersstoltheten!

Sådan stolthet vankas det med största sannolikhet på fredag, fast då är det min tur att vara modersstolt. Nästan hela familjen är i Skottland för E:s examensceremoni. Ser särskilt fram emot att se honom i hatt och cape!

Nu njuter jag av sen frukost i trädgården. Det har regnat inatt, så det luktar friskt och jordigt. Fåglarna larmar öronbedövande ovanför mig men cikadorna sover ännu. Det känns som värmen är på snabb ingång men den och solen får klara sig utan mig idag. Jag skall packa.

Det blir kanske magert med inlägg nu i några dagar – fokus kommer att vara någon annanstans, men nästa vecka är jag på plats i Murviel igen och då är också L här. Semester 2.0 tar därmed sin början!