Etiketter

, , , ,

Försiktighet är ju som bekant en dygd och därför har ännu en dag tillbringats under parasollet. Solskyddsfaktor på, förstås, och inte förrän efter fem dristade jag mig till att lapa direkt solljus en liten stund. Fast solhatten fick följa med.

And the Mountains Echoed avslutas

And the Mountains Echoed avslutas

Man ska ju som sagt inte överdriva. Och jag behöll hatten på, trots all smälek jag fick utstå. L påstod att det såg ut som om en blöt, tung rocka landat på mitt huvud och så skrattade han rått. Det tyckte inte jag var särskilt snällt men jag tog emot förolämpningen med stoiskt lugn, trygg i förvissningen om att solsting, det skaffar jag mig iallafall inte.

Imorgon blir det utflykt – Lac du Salagou, var det tänkt men vi kanske hamnar någon helt annanstans. Det är inte så viktigt. Vi behöver bara svänga ut från byn och styra mot bergen, så blir naturen både spännande och vacker.

Men nu; I bid you an early good night!