Etiketter

,

Det har kommit regn på oss flera gånger de senaste dagarna men idag hade de inte en chans, dropparna. Jag låg och dåsade en stund under mitt parasoll i eftermiddags och när jag vaknade till var himlen så där omöjligt blå som vi vant oss vid att den brukar vara. Vädervariationer av det slag vi haft har fått våra franska bekantingar att väderprata, något som inte heller det hör till vanligheterna. Det brukar ju liksom inte hända så mycket att det räcker för att fylla en meningsfull konversation:

Om en liten stund tar jag bilen in till Beziers för att hämta min ljuvliga stora unge och hennes pojkvän. De har åkt både eurotunnel och TGV på sin väg hit och hunnit med både London och Paris sen de lämnade Stockholm tidigare i veckan. Jag är glad som en lärka och har hunnit sträcka lakanen flera gånger på sängen jag bäddat inför deras ankomst. Nyper lite i handdukarna gör jag också och kollar att de hänger rakt.

Om knappa två timmar är de här och då var det ost och vin beställt. Kanske att det blir ett midnattssdopp då också?