Vårt franska hem är fyllt till bredden. Av flipflops och blöta handdukar.

IMG_0211

Av pottor, leksaker, blöta magasin och intressanta böcker. Det är fyllt till bredden av tomflaskor och emballage i påsar vid ytterdörren och kylskåpet bågnar av all mat som måste hållas kall i värmen. Mitt vanligtvis så organiserade stilleben i vacker grön krukkeramik från St Jean de Fos har förbytts i ett grönsakskaos

IMG_0212

medan jag försöker hålla jämna steg med disken på den gula granitbänken.

IMG_0210

Vårt franska hem är fullt av kärlek och har aldrig varit vackrare.

På verandan sitter jag med min äpplemaskin och väntar på att nattsuddarna skall vakna. Till och med lillprinsen sover, fastän klockan hunnit passera nio och E och K redan hunnit sitta på sitt tåg norrut i två dryga timmar. Hunden sover för övrigt också.

På bänken i köket ligger färskt bröd från bagaren och väntar och kaffet är klart. Kanske blir det marknad i St Chinian idag, kanske inte.