Etiketter

, , ,

Jag sovmorgnade mig idag och vaknade till samma ljumma gråväder som igår. Det är vilsamt och jag tycker om det. Veckan som kommer skall enligt väderappen bjuda på soligare dagar och det blir isåfall bra det med. Badar gör jag ändå, för det är skönt i luften. Värmepumpen till poolen har förstås varit av när ingen varit här. Ändå visade termometern dryga 24 grader i vattnet när jag kom, så det var inte alls svårt att hoppa i. Nu har pumpen jobbat i några dagar och morgonens simtur i lätt duggregn var överjordiskt skön.

Det tjugoåttagradiga vattnet kändes mjukt som silke men nu har jag en liten aning träningsvärk; jag ville liksom aldrig sluta simma!

En stadig brunch följde,

medan jag kastade lystna blickar på de nya, ännu tomma, hyllplanen. En lagom aktivitet för en söndag att fylla den, bestämde jag och skred till verket;

Hyllplanen är ännu inte fastskruvade, eftersom både de och väggen bakom skall målas. Inte heller har riktigt alla böcker kommit upp men det här får räcka så länge. Nu finns åtminstone läslektyr lättillgängligt för den hugade. Återstår bara att söndagsbeundra resultatet en liten stund,

innan jag tar tag i beställning av köksinredning. Susanna har förberett allting, så jag behöver bara knappa in artikelnummer, betala och skicka iväg beställningen. Kylskåpet finns dessutom redan för avhämtning, så snart finns alla förutsättningar för köksetapp 2 på plats. Det verkar gå bra nu.

Jag omger mig med fantastiska, hjälpsamma, oerhört skickliga och omtänksamma mänscher! Vackra är de också – som prinsarna, till exempel.

Söndagsmys i älskad ”pöl” hos storfavoriterna!

Jag är en riktig lyckans ost, jag.