Etiketter

,

Det är bråda dagar nu. Jag lunchar med vänner innan det blir alldeles sommar. Hämtar barn på flygplatser. Låter mig intervjuas. Och så shoppar jag och känner mig alldeles ohemult ytlig. Men det är sådant jag faktiskt inte har tagit mig tid att göra på mycket länge, så jag njuter av det. Av luncherna, shoppingen och flygplatshämtningarna, vill säga. Inte lika mycket av intervjuandet, som känns ovant och står för det som ännu så länge är ett oskrivet blad. Möjligheter runt hörnet, förstås men också val som kan bli fel. Alltså skyndar jag långsamt och unnar mig lyxen att tänka efter noga.

Fast tänker jag efter för noga för länge får jag lite ont under håret och då hittar jag på andra saker. Den här veckan har dessa andra saker som sagt mest inneburit shopping.

Dagens skörd?

Tjocka, fina handdukar från södra Turkiet. Handgjorda, enligt uppgift.

De hör hemma i gästbadrummet i murvelhuset. De blir fina för gästerna att svepa in sig i efter duschen fram emot kvällskvisten.

Den lilla butiken jag hittade dem i är framförallt en webbutik. Den fysiska butiken har begränsade öppettider men jag tog mig dit, eftersom det kändes lite fånigt att låta skicka efter dem när butiken bara är en kvarts bilresa bort. Väl där visade den sig naturligtvis innehålla mer än handdukar, så det blir säkert fler besök där framöver. Såg ett fint sideboard att ställa bakom soffan i vardagsrummet, bland annat.

Återvunnen alm...

Återvunnen alm…

Fast den blir lite svårare att frakta ner och sådana prylar finns det trots allt mängder av på plats därnere, så möbeln kanske får nöja sig med att agera inspirationskälla.

Imorgon kommer E. Alla barnen i samma stad i några dagar. Bara den grejen! Slår både turkiska handdukar och möbler i återvunnen alm.